Partners

DKASports

DKA-Sports biedt de grootste selectie van de beste kwaliteit merknamen in  American sports, samen met buitengewone klantenservice. Wij bieden kwaliteit uitrustingen, accessoires en custom made uniforms.

Rubix Marketing,

jouw full-service internetbureau

Wij verzorgen een geheel marketingtraject, volledig naar jouw wensen en behoeftes.Wij zorgen voor een praktisch ontwerp dat meer klanten en omzet genereert.Met meer dan 1000 klanten hebben wij genoeg ervaring om jouw doel te verwezenlijken.Kleine of grote aanpassingen aan jouw website. Wij staan altijd voor je klaar.

Sportiff Company

Sportiff Company heeft sportkleding voor verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, honkbal, hockey, fitness en binnenkort ook tennis en lacrosse. Sportiff Company biedt kwalitatieve en functionele sportkleding tegen een gunstige prijs. Met eigen productiefaciliteiten kunnen wij volledig maatwerk leveren.

PLAYFOOTBALL

Activiteiten van Playfootball   

Flag Football Clinics
Tackle Football Clinics
Organisatie van Sport Evenementen
Docenten bijscholing
Flagfootball Coaches en Scheidsrechters cursus

VriendenLoterij

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.

Stichting Leergeld Den Haag

Stichting Leergeld Den Haag is een stichting die zich, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, lokale fondsen, het bedrijfsleven en particulieren, richt op kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Door verstrekkingen in natura (computers, fietsen, sportkleding, muziekinstrumenten) wordt ervoor gezorgd dat ook deze kinderen kunnen meedoen op school of in het verenigingsleven.