Partners

DKASports

DKA-Sports biedt de grootste selectie van de beste kwaliteit merknamen in  American sports, samen met buitengewone klantenservice. Wij bieden kwaliteit uitrustingen, accessoires en custom made uniforms.

Rubix Marketing,

jouw full-service internetbureau

Wij verzorgen een geheel marketingtraject, volledig naar jouw wensen en behoeftes.Wij zorgen voor een praktisch ontwerp dat meer klanten en omzet genereert.Met meer dan 1000 klanten hebben wij genoeg ervaring om jouw doel te verwezenlijken.Kleine of grote aanpassingen aan jouw website. Wij staan altijd voor je klaar.

Glashandel BV 24 UURS SERVICE voor glas en sloten

Het vertrouwde adres voor als uw Glaszaken. Ribo, al jaren het vertrouwde adres. Snelle levering. Hardglas in alle maten. Hardglas, ook brandwerend. 24/7 bereikbaar. Materialen: Enkelglas, Dubbelglas, HR glas, figuurglas, Draadglas.

ZOLL

Zoll legt zich toe op het verbeteren van de overlevingskansen door middel van nieuwe technologie op het gebied van reanimatie en spoedeisende zorg. Onze medische producten en softwareoplossingen helpen clinici, ambulance- en brandweerpersoneel, niet-professionele hulpverleners en militairen dagelijks levensreddende zorg te verlenen. ZOLL levert technologie die de spoedeisende zorg verbetert waar patiënten baat bij hebben.

Nextmoves

Bij Nextmoves gaat alles om het kunnen leveren van expertise en daarin onderscheidend te zijn van anderen. We hebben een open minded, respectvolle en doelgerichte attitude in alles wat we ondernemen. We spreken elkaar daar op aan, leren van elkaar en halen zo het beste uit onze klanten als uit onszelf.

VriendenLoterij

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.

Stichting Leergeld Den Haag

Stichting Leergeld Den Haag is een stichting die zich, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, lokale fondsen, het bedrijfsleven en particulieren, richt op kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Door verstrekkingen in natura (computers, fietsen, sportkleding, muziekinstrumenten) wordt ervoor gezorgd dat ook deze kinderen kunnen meedoen op school of in het verenigingsleven.

JRJ Dakservice

JRJ Dakservice is gespecialiseerd in Dakwerkzaamheden. Enkele voorbeelden zijn: Het aanbrengen van Bitumineuze Dakbedekking, Dakpannen, Dakterrassen, EPDM, Isolatie, Lood en Zinkwerk, Opsporen en Verhelpen van Lekkages, Resitrix, Shingels,Triflex, Waterafvoer en Drainage.

www.jrjdakservice.nl